press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Klaar om de "Old Classic Arabian" terug te fokken binnen uw fokprogramma?

Aura's Silvern Nuraij

(Sirel x La Margneta Aura v. Aurilla Gold)

292179688_928728527991316_4376925718422419146_n.jpg


2020 crabbet gefokte Arabische volbloed hengst
Stokmaat 1.53 m
SCID LFS OAAM & CA vrij

Met zijn unieke crabbet pedigree is Nuraij een uitzondering op de hedendaagse fokkerij/bloedlijnen. Zijn voorouders hebben zich op diverse vlakken in de sport bewezen, zo is vader Sirel dressuur Z1 geklasseerd en in bezit van een D* prestatiepredikaat, daarnaast liep grootvader Aurilla Gold in de dressuursport op Z2 dressuur niveau en is tevens in het bezit van een D* prestatiepredikaat bij het AVS.  Aan moederskant vind je de welbekende dressuurhengst Gomel welke op Prix st. George uitgebracht werd. Enkele broers van moeder La Margneta lopen op internationaal niveau CEI **** mee in de endurance sport, moeder La Margneta Aura is endurance klasse III geklasseerd.

Nuraij’s oudere broer Aura’s Yah’ri Nadim presteert erg goed in de western én dressuursport, zo werd hij in 2021 NL’s kampioen western ‘showmanship at halter’ & behaalde hij de titel ‘highpoint champion of the year’. Momenteel loopt hij in de dressuur op L1 niveau. Nuraij zal zelf in de toekomst ook uitgebracht worden in de sport.

Nuraij heeft het beste van beide ouders mee gekregen.  Een prachtige conformatie, correct sterke bouw met goed beenwerk/voeten met fenominale bewegingen en vooral erg belangrijk; een vriendelijk en zacht temperament.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Dekgeld AV: 450 euro 
Dekgeld overige rassen: 250 euro
Levend veulen garantie + 25% korting op het dekgeld voor bewezen sport merries!

Prijzen zijn exclusief kosten van: springen op de bok, verzendkosten, huur container etc.


 


Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om kennis te komen maken met Nuraij onder genot van een bak koffie of thee.

Video 2022

Aura's  Sport Arabians
logo3_edited.jpg