Even voorstellen..

Hallo, mijn naam is Michelle, 29 jaar en ben samen met mijn vriend Martin woonachtig in de gemeente Midden Drenthe. Hier vertoef ik uren in de bossen van Schoonloo, Grolloo & Hooghalen op mijn paarden.

 

Mijn ouders waren voor mijn geboorte al verknocht aan het Arabische volbloed paard, zelf bezaten ze Loet's Maroudine, een mooie Rusissche merrie van de hengst Sarouch, v. Plakat.  5 jaar na mijn geboorte moest zij helaas verkocht worden omdat er een 3e kind op komst was en wij naar het dorp verhuisden.

Toen ik 13 jaar werd verhuisden wij als gezin van Brabant naar Drenthe, daar kochten mijn ouders 3 Arabische volbloed paarden, sindsdien ben ook ik helemaal aan dit ras verknocht. In 2009 kocht ik mijn eerste eigen Arabier, La Margneta Aura aka Jet.

 

In 2012 maakten wij ons debuut in de Endurance, Jet bleek hier uitermate geschikt voor en ook haar familie blinkt hierin uit helaas wegens een ongeluk liggen wij nu even stil maar hopen snel weer deel te nemen aan de wedstrijden.

Sinds 2017 is onze droom om buitenaf te wonen met paarden aan huis werkelijkheid geworden. Hier heb ik vervolgens mijn andere droom werkelijkheid gemaakt, namelijk een kleinschalige fok/sportstal te beginnen. Daar train en breng ik mijn eigen paarden uit in de sport.

Arabian sporthorses based on Crabbet bloodlines.

Aura's Sport Arabians
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Laatste update: 31-01-2021