top of page
logo3_edited.jpg
Overnachting voor uw paard?

Wilt u graag de Drentse bossen en heiden verkennen met uw eigen paard? Een paar dagen, weekendje of hele week erop uit? Dan bent u bij ons aan het goede vakantie adres voor uw paard(en).

 

Wij bieden echter en alleen plek voor u paard, in onze buurt zijn er talloze campings en vakantieparken op afstand waar u kunt verblijven.

Voorzieningen:

Stallen: Er zijn 2 luxe paardenboxen beschikbaar, elk 3 x 4 meter groot. stallen kunnen voorzien worden van stro of vlas

Paddock: Heeft u liever uw paard(en) 24/7 buiten? Ook dit is mogelijk. De paarden kunnen dan overdag in de weide en komen 's nachts in één v.d. zandpaddocks.

De stallen worden tijdens het verblijf iedere dag gemest zodat uw paard altijd een schone stal heeft. De paard(en) krijgen op stal en in de paddock onbeperkt hooi van goede kwaliteit ter beschikking, evt. kan er ook krachtvoer bij gegeven worden.

Tarieven:

Per dag, Stalling + weidegang: €15  p.p

Per dag, Paddock + weidegang: €10 p.p

Weektarief, Stalling + weidegang: €95 p.p

Weektarief, Paddock + weidegang: €60   p.p

Bossen:  Op 2,5 km stappen bevind u zich met het paard in de prachtige bossen van Elp, Schoonloo en Westerbork/Hooghalen. U kun hier eindeloos vertoeven te paard, de bossen worden afgewisseld door bos, heide en wateren. 

Endurance: Rijd u ook endurance? Heef u er dan al eens aan gedacht om hier een leuk endurance trainings weekend of week van te maken? De wedstrijd van Grolloo gaat grotendeels door de bossen van Elp en Schoonloo, neem alvast een kijkje!

Reserveer u data tijdig! Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page