Aura's sport
Arabians

Laatste update: 25-2-2020

Uw paard ook hier adverteren? Vraag naar de voorwaarden..

YMJ Azibaijirah Bint Yusraa [2015]
 

Azi is een vierjarige (vliegen)schimmel merrie. Vader  BA Hamdhani (Raffael el Than x Baikala Monpelou mv. Nadir I) en moeder Waasama's Silvana (Senior x Azila Kayyal mv. Aloum). Vanuit beide lijnen heeft Azi het beste meegekregen. Ze is een sterke beweger en kan mega showen! Ze is gelijk gemotiveerd om de staart erop te gooien en een show weg te geven. Ze heeft een klein, fijn hoofdje met prachtige, grote ogen. Bij haar geboorte had ze mooie kruloortjes en die heeft ze behouden.

Een aantal familieleden van haar kenmerken zich als fijne gebruikspaarden in verschillende takken van de sport.

Ik ben zelf een voorstander van het op 'latere' leeftijd zadelmak maken, d.w.z. 4 á 5 jaar en ouder, momenteel wordt Azi bij ons ingereden onder het zadel.


Azi is opgegroeid in een gemengde groep met ruinen en merries van allerlei leeftijden. Dit maakt haar een sociaal paard, welke haar plek kent in de groep. Ze is niet uitermate dominant, maar staat ook zeker niet onderaan in de rangorde. Ze is het gewend om dag- en nacht buiten te staan, maar doet het ook prima op stal.

Azi gaat  enkel naar een passend en zo mogelijk blijvend huis.  Zoek je een vriendinnetje voor het leven? Dan ben je uiteraard vrijblijvend welkom om kennis met haar te maken. Voor het perfecte plekje is de prijs tot op zekere hoogte bespreekbaar. Azi staat momenteel bij ons gestald (Midden-Drenthe).

Normale prijsklasse.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op via onderstaande button met de eigenaresse via de mail of via telefoonnummer 06-22009022

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
La Margneta Aura