press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6
Zoeken

Yah'ri pakt allround titel Dawra wedstrijd!


Wat een dag.. De wekker ging om 4:15 en om 5:30 vertrokken we richting Woubrugge om deel te nemen aan de gecombineerde wedstrijd vd Dawra & Wran. De reis ging gelukkig vlot gezien ik leuk gezelschap mee had van Tuija.


We zouden vandaag 5x aan de start komen, 3x bij de Dawra en 2x bij de Wran.

We begonnen bij de showmanship L4 klasse, Yah'ri was er niet bij helaas.. Hij voelde anders, in zich zelf gekeerd. Een 6e plaats vd 7 deelnemers.


Gelukkig konden we voor de herkansing bij de dawra waar we in de beginners klasse een 1ste plaats pakten vd 4 deelnemers


Hierna de in hand trail, L4 wran, een nette 3e plaats vd 6.

Bij de in hand trail dawra beginners hadden we een zeer pittig parcours, Yah'ri doorliep 'm super stoer en ik was meer dan tevreden. 4e plaats.


Hierna 't hoogtepunt vd dag, 1 maand geleden zat er nog maar net een stuur op 'm.. Flink getraind en hij verbaasd mij werkelijk over z'n vooruitgang.. We hebben de sprong in 't diepe genomen en zijn onder 't zadel gestart in de western pleasure beginners klasse vd Dawra.


Inrijden in een drukkere rijbak deed hij als een pro buiten en ook in de binnenbak pakte hij z'n rust moment tijdens 't wachten tot we aan de beurt waren. Samen met Monica en haar knappe merrie Vanny gingen we de ring in. Hij deed 't zo goed, ik ben mega trots. Alle gangen mee kunnen pakken en daarmee een plaatsing gepakt. 2e plaats!


Eenmaal thuis na de lange rit terug kregen we het verrassende nieuws dat we ALLROUND champion beginners van deze dag bij de Dawra zijn geworden

Nu nagenieten. Tuija echt onwijs bedankt voor je hulp, de mooie foto's en de gezelligheid .

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Aura's  Sport Arabians
logo3_edited.jpg