press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6
Zoeken

11/9 Al Jassimya Amateur Challenge

Vandaag deden wij mee met 2 paarden aan de Al Jassimya Amateur Challenge te Exloo, georganiseerd door het Arabisch volbloed stamboek.


Allereerst ben ik met Yah'ri gestart in het onderdeel in hand trail Novice. Wat was hij fijn, zooo geconcentreerd en ontzettend braaf. Hij had deze bak met zoveel poespas nog niet eerder gezien maar volgde zo stoer!


Hier behaalden wij uit de 11 combinaties een 1ste plaats!


Daarna snel door naar huis om Jet op te halen, Brenda zou Jet in de onderdelen Classic Pleasure & Hunter Pleasure starten. Eenmaal aangekomen daar bleek dat het programma enorm inliep en we eerder van start moesten dan vooraf was aangegeven. Hierdoor konden we Jet niet meer warm rijden en was Jet behoorlijk heet tijdens het rijden v.d. Classic pleasure. Toch behaalden zij hier een nette 4e plaats uit 6.
Daarna snel switchen naar hunter outfit en ook toen direct de baan weer in, ditmaal had Jet de baan al even gezien en was ze warm gelopen. Brenda reed haar ontzettend fijn en ik ben zoo mega trots op deze twee, zij behaalden een nette 1ste plaats v.d. 4.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Aura's  Sport Arabians
logo3_edited.jpg