Aura's Silvern Nuraij

April 16, 2020

Na 352 dagen dracht, is hij er dan eindelijk Aura's Silvern Nuraij (Sirel x La Margneta Aura) 81% crabbet, onwijs blij en trots zijn we met dit knappe mannetje <3 

Vanaf vandaag zijn wij Erkend leerbedrijf!

February 24, 2020

Vanaf vandaag zijn wij officieel erkend leerbedrijf via het SBB.

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire, wij bieden de stage mogelijkheid voor paardenhouderij niveau 3 studenten aan.

Ons bedrijf is geschikt voor studenten die graag kennis willen maken met het Arabische volbloed paard, de endurance-sport, het wedstrijd klaar maken v.d. paarden, trainen v.d. paarden, het beleren van paarden onder het zadel en de dagelijkse zorg rondom de paarden. Daarnaast wordt er met enige regelmaat een veulentje gefokt en zul je ook in dit proces mee genomen worden.

Wij bieden een gezellige leerplek aan, een plek waar je kunt leren en waar je goed begeleidt en gecoacht zal worden. Geïnteresseerd? Stuur ons dan vrijblijvend een berichtje naar AurasSportArabians@outlook.com

Welkom Jaimy!

November 30, 2019

Vandaag nemen we afscheid van Fanta..

En verwelkomen we Jamaica aka Jaimy, deze prachtige Welsh x Arabier kruising van Femke gaat ook bij ons beleerd worden onder t zadel.

Welkom Fanta!

August 31, 2019

En dan verwelkomen we vandaag alweer een nieuw trainingspaardje!

Deze knappe Arabische dame genaamd Fantastik 'd Aurieres (v. diament du rolon) is vandaag helemaal vanuit de opfok in de Eifel onze kant op gekomen.

Fanta is in eigendom van Savanja Frissen en zal hier beleerd worden onder het zadel. Wij willen Savanja bedanken voor haar vertrouwen!

Welkom Azi!

August 09, 2019

Vandaag is Munir vertrokken en verwelkomen wij deze prachtige 4-jarige merrie genaamd YMJ Azibaijirah Bint Yusraa, roepnaam Azi!

Deze dame is ook in eigendom van Joyce en zal hier beleerd worden onder het zadel voor zij naar een nieuw 5-sterren huisje gaat vertrekken, je leest t goed.. Deze knapperd staat te koop.

Volg haar beleerproces online via onze Facebook pagina, mocht je geïnteresseerd zijn in Azi neem dan contact op met haar eigenaresse Joyce

1 / 5

Please reload


 

I.v.m. Corona crisis niets op de planning

foto gemaakt door Murielle Mulder fotografie

Agenda 2020

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Aura's sport
Arabians

Laatste update: 11-05-2020