Aura's Silvern Nuraij

(2020)

Sirel x La Margneta Aura

Pedigree:

 

Vader Sirel is momenteel de laatste hengst in NL met een hoog percentage aan crabbet bloed (86%), daarmee geeft hij en Nuraij z'n  moeder hem een mooi crabbet percentage van 81,5% mee. Sirel behaalde binnen 3 jaar zijn prestatie predikaat Z dressuur bij het AVS in 2009 onder ruiter Brenda Conte-Gols.

Via beide ouders komen invloedrijke crabbet ouders voor in zijn pedigree zoals Silver Royal, General Gold, Rissalma, Bright Shadow en Indian Gold.

Moeder La Margneta Aura heeft in 2015 haar eerste klasse III wedstrijd goed uitgereden, werd dat jaar tevens 'Nederlands Kampioen endurance klasse II' , in 2016 behaalde zij de titel 'Nederlands Kampioen dressuur B'  en won de bronzen medaille in een pittige ridden class bij het AVS. In 2020 behaalde zij een 1ste plaats in de senior mare crabbet class, georganiseerd door The Crabbet organisation. Haar familie doet het enorm goed in de endurance, zo is Lightning Rose QA CEI*** (160 km), MIsty Midnight QA, CEI** (120 km), Whispered Hope QA CEI** (120 km) en San Juan CEI* (90 km) lopen er nog een aantal broers zeer verdienstelijk in de klasse III/IV.

 

 

 

La Margneta Aura's crabbet vader Aurilla Gold is een zeer veelzijdige hengst als het om sport en show gaat, hij behaalde een 2e premie bij het AVS, is Z2 dressuur en deed het ook leuk op de crossbaan. Via oma's kant komen ook legandarische russische namen als Kilimandscharo(Elite), Gomel (Keur, sportpredicaat, Z dressuur), Scapino BB (Z dressuur/rensport) voor in zijn bloedlijn.

Nuraij behaalde in 2020 al prachtige en veelbelovende resultaten, zo werd hij beloond met een 1ste plaats in de crabbet class op de Arab quarantaine show én wist hij eind dat jaar een 1ste plaats te bemachtigen in de veulenrubriek op de crabbet winter festival show, georganiseerd door the Crabbet Organisation. Tevens werd hij beloond met de titel 'junior reserve Champion 2020'!

2020:

- Junior res. CHAMPION 2020 - crabbet winter festival

- 1st place foal class - crabbet winter festival

- 1st place crabbet class - Arab quarantaine show  

Arabian sporthorses based on Russian-Crabbet bloodlines.

Aura's Sport Arabians
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Aura's sport
Arabians

Laatste update: 15-12-2020