top of page

Aura's

(2023)

Marbon Masadi x La Margneta Aura

Vader Marbon Masadi komt uit bewezen sport bloedlijnen en is 100% crabbet gefokt. Hij zelf zette in 2012 tijdens de ‘Crabbet Arabian Championship’ equifest show de kampioenstitel op zijn naam. Na succesvol geshowd te zijn in Engeland werd hij in 2015 geïmporteerd naar Duitsland om de crabbet bloedlijnen binnen Europa voort te zetten, voor ons een geweldige kans!
 

Masadi’s volle broer, Mellway Silver Magic zette meerdere ridden kampioentitels op zijn naam, zo werd hij in 2018 bekroond met de titel ‘open ridden winner’ and ‘ridden champion’ tijdens de ‘Ridden Arab Group Wales Crabbet show’. Hij was daarnaast zeer succesvol in de dressuur.
 

Masadi’s vader Naresh is een zoon van de bewezen crabbet hengst Prins Sadik, Sadik werd bekroond met de titel AHS Premium stallion op basis van zijn succesvolle nakomelingen die goed presteerden in de endurance, race sport en ridden rubrieken op shows.
 

Silvern Prince en zijn volle broer Binley Prince Salim zijn beide misschien wel de meest succesvolle halfbroers van Masadi’s vader Naresh.  Silvern Prince heeft talloze overwinningen en grote titels op zijn naam staan. In 2010 werd hij gekroond tot Ridden Arabian of the Year op de Horse of the Year Show en in 2015 won hij de felbegeerde WAHO trophy.  Binley Prince Salim heeft tevens zeer succesvolle prestaties behaald. Hij werd in de dressuur op Advanced Medium (ZZ-zwaar) niveau en in de endurance sport internationaal (FEI**) uitgebracht, daarmee verdiende hij de titel ‘Overall Performance Horse Awards Champion’.

masadi_edited.jpg

Via ……  beide ouders komen invloedrijke crabbet ouders voor in haar pedigree zoals Silver Blue, General Gold, General Grant, Rissalma, Bright Shadow en Indian Gold. …. zelf voert 88,5% crabbet bloed.

Moeder La Margneta Aura heeft in 2015 haar eerste klasse III wedstrijd goed uitgereden, werd dat jaar tevens 'Nederlands Kampioen endurance klasse II' , in 2016 behaalde zij de titel 'Nederlands Kampioen dressuur B'  en won de bronzen medaille in een pittige ridden class bij het AVS. In 2020 behaalde zij een 1ste plaats in de senior mare crabbet class, georganiseerd door The Crabbet organisation. Haar familie doet het enorm goed in de endurance, zo is Lightning Rose QA CEI*** (160 km), Misty Midnight QA, CEI** (120 km), Whispered Hope QA CEI** (120 km) en San Juan CEI* (90 km) lopen er nog een aantal broers zeer verdienstelijk in de klasse III/IV.

La Margneta Aura's crabbet vader Aurilla Gold is een zeer veelzijdige hengst als het om sport en show gaat, hij behaalde een 2e premie bij het AVS, is Z2 dressuur en deed het ook leuk op de crossbaan. In 2017 werd Aurilla Gold vanuit Nederland terug verhuisd naar zijn vaderland waar hij op latere leeftijd in 2019 nog bekroond werd met de titel AHS Premium Stallion.

Via oma's kant komen legandarische namen als Kilimandscharo(Elite), Gomel (Keur, sportpredicaat, Z dressuur), Scapino BB (Z dressuur/rensport) voor in haar bloedlijn.

 

 

bottom of page