top of page

Ter dekking

Aura's Silvern Nuraij

(Sirel x La Margneta Aura v. Aurilla Gold)

Aura's Yah'ri Nadim

(Yanour Hayati x La Margneta Aura v. Aurilla Gold)

Flag_of_the_United_Kingdom_(3-5).svg.webp

Translate

IMG_0360a.JPG
133600-DSC03218_edited.jpg

2020

81,5% crabbet 
Scid, CA,LFS & OAAM vrij getest.
 
A/a E/e nd1/nd2 G/n
1.56 m

Goedgekeurd voor de dekdienst bij het Arabisch volbloed stamboek.

Met zijn unieke crabbet-afstamming is Nuraij een uitzondering in de huidige fokkerij/bloedlijnen. Zijn voorouders hebben zich in diverse disciplines in de sport bewezen, vader Sirel liep op hoog niveau dressuur en behaalde het dressuurprestatiepredicaat bij het Nederlandse Arabische volbloed stamboek, moeder La Margneta Aura liep endurance 80+ km en werd Nederlands kampioen 2015 op de 40-60 km. 

Grootvader Aurilla Gold liep op hoog niveau dressuur en behaalde tevens een dressuurprestatiepredikaat bij het Nederlandse stamboek. Hij verhuisde terug van Nederland naar Engeland en werd bekroond met de titel AHS Premium Stallion. In de pedigree van Nuraij vindt u de bekende hengst Gomel die Prix st. George-niveau. Diverse broers van moeder La Margneta lopen op internationaal niveau CEI **** in de duursport.
 

Nuraij heeft het beste van beide ouders geërfd. Een prachtig exterieur, correcte sterke bouw met goede benen/voeten met fenomenale bewegingen en vooral heel belangrijk; een vriendelijk en zachtaardig temperament.

​​

​​
 

Dekgeld 2024: 800 euro (3 porties diepvries sperma)

Prijzen zijn exclusief:  verzenden vh sperma + opslagkosten.

2017
1.54 m
Scid, CA,LFS & OAAM vrij getest. 

 

Yah'ri komt uit bewezen voorouders, zijn vader Yanour startte met succes zijn eerste internationale wedstrijd in Engeland op de CEI*, waardoor hij nu CEI** gekwalificeerd is. moeder La Margneta Aura liep endurance op 80+ km.

 

Grootvader Aurilla Gold liep op hoog niveau dressuur en behaalde tevens een dressuurprestatiepredikaat bij het Nederlandse stamboek. Hij verhuisde terug van Nederland naar Engeland en werd bekroond met de titel AHS Premium Stallion. In de pedigree van Yah'ri vindt u de bekende hengst Gomel die Prix st. George-niveau. Diverse broers van moeder La Margneta lopen op internationaal niveau CEI **** in de duursport.

 

Yah'ri zelf heeft intussen ook al enorm gepresteerd in diverse sportdisciplines, zo is hij klasse II startgerechtigd in de endurance, L1 + 2 winstpunten in de dressuur en presteert hij op het hoogste niveau in de western (amateur-open) Hij heeft talloze kampioenstitels op zijn naam gezet en is niet te missen in de wedstrijdring door zijn prachtige verschijning.

Belangrijkste hoogtepunten:

​​

ECAHO National advanced CHAMPION Hunter under saddle '23

Allround Dutch CHAMPION Amateur/open DAWRA NK  '23

Dutch CHAMPION Horsemanship amateur/open '23

Dutch CHAMPION Showmanship at halter amateur/open '23
Dutch CHAMPION hunter under saddle amateur/open '23

​​
 

Dekgeld 2024: 800 euro (3 porties diepvries sperma)

Prijzen zijn exclusief:  verzenden vh sperma + opslagkosten.

IMG_0341.JPG
113247-DSC05357.JPG
bottom of page